Priser/Påmelding

Internatelev
Pris for internatelev er kr 4.300,- og inkluderer alt som inngår i hockeyskolen, overnatting, samt alle måltider fra søndag til fredag ettermiddag.

Dagelev
Pris for dagelev er kr 3.500,- og inkluderer alt som inngår i hockeyskolen, samt lunch fra mandag til og med fredag.

Søskenmoderasjon: kr. 500,- for elev nr. to. Ønsker du å delta i to uker, gir vi kr. 500,- i rabatt for uke nr. to.

Ved påmelding er det førstemann til mølla som gjelder. Vi forventer stor pågang også kommende sommer, så vi anbefaler å melde seg på så fort som mulig. Påmeldingsskjema finner du nedenfor.

Påmeldingsavgiften er kr 2.000,- og må betales ved påmelding. Det er først når den er innbetalt at din påmelding er gyldig. Sluttbetalingen (restbeløpet) skal være innbetalt innen 15. mai til konto nr 1503.86.62071. Husk merk innbetalingen med barnets navn og fødselsdato. Påmeldinger etter 15. mai må innbetales i sin helhet umiddelbart.
(Vilkår for påmelding / avbestilling finner du her)

Stengt for påmelding til sommerhockeyskolen 2017