Overnatting

Internatovernatting
Vårt internat ligger i gangavstand fra hallene. Her vil elvene bli fordelt på klasserom etter antall, alder, og grupperinger.

Det er viktig at alle har med eget:
– liggeunderlag
– sengetøy/sovepose
– toalettsaker
– godt med undertøy

Det er viktig at hver elev merker sine eiendeler med navn og telefonnummer. Det vil alltid være voksne tilstede på internatet

Familieovernatting
Birkebeineren Hotel & Apartments ligger naturskjønt til i stille og rolige omgivelser midt i Olympiaparken på Lillehammer, ca. 10 minutters gange fra sentrum, og tre minutter fra ishallene.

Anlegget består av 40 velutstyrte og trivelige leiligheter, hver med sengeplasser til 6 personer, 54 nyoppussede og hyggelige hotellrom, samt 5 enkle motellrom. Til sammen 360 senger.

Ypperlig beliggenhet, lave priser og god standard gjør at gjester kommer tilbake igjen og igjen.

Ved henvendelse/bestilling, oppgi “L.I.K. og Sommerhockeyskolen 2017” for priser.
Birkebeinerne Hotel & Apartements
Tlf. 61 05 00 80 – www.birkebeineren.no – e-post: booking@birkebeineren.no

Klikke her for å komme til SPESIALTILBUD for overnatting på Birkebeineren Hotel & Apartments