Annen info

Mat/bespisning:
Fra tidligere år vet vi at du som hockeyskoleelev trenger et rikt og variert kosthold. Vi benytter oss av gode råvarer, og dyktige kokker som skal sørge for at du som elev får den maten du trenger.
All bespisning foregår på internatet og i hallområdet. På internatet blir det servert frokost og kveldsmat, mens lunsj, frukt og middag serveres i hallområdet.

Aktiviteter:
Det vil bli aktiviteter i løpet av ditt opphold på Lillehammer i tillegg til treningsøktene. Vi vil legge opp til et besøk på Jorekstad Fritidsbad, fullverdige kamper og mye mer morsomt. Noen overraskelser blir det nok også.

Hockeyshop:
Du vil også finne en hockeyshop i samarbeid med Intersport som selger ishockeyutstyr og andre hockeyrelaterte saker. Her vil du også få god hjelp med tilpasning av ditt utstyr